За ФРИГО ДИЗАЙН ЕООД

Основен предмет на дейност:

Проектиране доставка изграждане и монтаж на хладилни камери, хладилна и климатична техника ,сервиз.

Ние се стремим да предложим пълната гама от услуги в хладилната и климатична техника. Хладилните камери биват разделени условно на :средно температурни (плюсови) ниско температурни(минусови) и шокови.

Климатичната техника е разделена на:

Битова климатизация сплит ,мулти сплит ,системи за апартаменти и еднофамилни къщи ,тук също влизат и малки термо помпи до 20 kW.

Централна климатизация на офиси, хотели ,предприятия и други . тук предимно биват използвани VRV/VRF системи и термо помпи над 20kW.

Чилъри водоохлаждащи  агрегати използват се за охлаждане на вода и други технологични флуиди които служат за отнемане на топлината при химични и технологични производствени процеси.

ФРИГО ДИЗАЙН ЕООД   добре подбира    своите доставчици   така ,че да предложим на нашите клиенти възможно най-доброто решение за тях. Наш приоритет е предлаганите  от нас продукти да са   надеждни , с ниски експлоатационни разходи и енергийно ефективни  .Залагайки на нашия опит  ние се стремим  да удовлетворим изискванията на нашите клиенти и да им предложим най-доброто за тях решение.

Как протича процесът на работа?